M'adam en de traiteur

Hi, ik ben Céline, het gezicht achter M’adam traiteur.

Mijn passie voor eten is ontstaan als kind van een mama die fantastisch kan koken en dat dan ook heel vaak deed. Al van jongs af aan wist ik dat de horeca mijn toekomst was en op 14-jarige leeftijd ben ik dan ook richting kust vertrokken om het vak te leren in hotelschool Ter Duinen in Koksijde.

Aansluitend heb ik in Brussel hotelmanagment gestudeerd en ben ik voor mijn laatste stage in Amsterdam beland. Daar verloor ik op 21-jarige leeftijd mijn hart en ik ben er dan ook zeven jaar blijven plakken. De verschillende keukens die ik ontdekt heb tijdens mijn stages alsook het internationale aanbod van eten in Amsterdam vormen de inspiratiebron voor het eten in M’adam traiteur.

Daarnaast heb ik afgelopen jaar voor het eerst in jaren een dieet gevolgd. Als foodie is dat geen makkelijke keuze omdat je toch het idee hebt dat je de lekkere dingen zult moeten laten – maar het tegendeel is gebleken.

Ik merkte echter wel dat het aanbod in gezonde meeneemgerechten beperkt is, en zo ontstond het idee van M’adam traiteur. Ik hoop iedereen te kunnen inspireren met de gerechten die we aanbieden en te kunnen tonen dat gezond eten ook lekker kan zijn.

Tot snel?