Het verhaal

Over M’adam Traiteur

In de wereldkeuken vertellen gerechten verhalen over culturen, tradities en identiteiten. Dankzij al die prikkelende smaken en geuren beleef je gekoesterde herinneringen. Of je ervaart nieuwe en spannende dingen. Op je bord ligt de hele wereld, klaar om ontdekt te worden.

About Image1
About Image2

Je proeft de wereld bij M’adam Traiteur

Gelukkig moet je de wereld niet écht rondreizen om al die smaken te ontdekken. Al lijkt het ons wel énorm leuk. Een bezoekje aan het team van M’adam Traiteur volstaat. Onze goedlachse equipe brengt die internationale smaken naar je toe, big smile incluis!

Wereldkeuken Image

Iedereen kan proeven

Veggies, vegans en vleeseters. Zij die eens alles uit de (koel)kast willen halen en de bescheiden genieters. Elke soort honger, elke smaak en elke craving schotelen we met plezier een lekker vers gerecht voor. Eén dat naar meer smaakt, veel meer.

Huisgemaakte & verrassende wereldkeuken waar iedereen z'n goesting in vindt

Ontmoet Céline

Een aangeboren passie voor koken, een professionele koksopleiding aan hotelschool Ter Duinen en een paar internationale uitzwermingen. Ze vormden het zaadje voor mijn eigen traiteurbedrijf. Ondertussen roer ik niet meer alleen in de potten. Samen met mijn tof team zet ik internationale, voedzame en heerlijke gerechten op tafel. Welkom!

051 A0450 7